суботу, 31 березня 2018 р.

Літературно-музичний вечір "У колі друзів"

30-го березня у стінах бібліотеки ми вітали усіх тих, хто любить музику і присвятив їй усе своє життя, тих, хто створює музику і дарує її людям або просто слухає. Бо она викликає прекрасні емоції і почуття.
Кожен день, ми чуємо з вами різні звуки. А ось коли приходимо на концерт-чуємо музичні звуки, які відрізняються особливою красою і співучістю. Щоб музика звучала, людиною створено безліч музичних інструментів. Кожен інструмент неповторний і звучить по-своєму.
На нашому вечорі віртуозною грою на баяні та акордеоні радували учні філії Рахівської музичної школи під чуйним керівництвом лауреата Міжнародного конкурсу "Едельвейс", викладача Галина Ференц.

Звучали мелодії, як народних пісень, так і світова класика.
Велика кількість шанувальників, батьків, друзів, читачів бібліотеки прийшли послухати юних Богданських музикантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у світ музичного мистецтва. 
Діти талановито виконували складні твори. Можна лише порадіти, що в районі зростає така молодь. Хочеться привітати викладача Галину Ференц з успіхами її учнів, які своїм прагненням до прекрасного роблять наше життя барвистим і цікавішим.
Для глядачів виступив й дитячий драматичний колектив СБК з «Казкою про добро» С. Гержика, які 29 березня стали лауреатами ХІІІ відкритого фестивалю-конкурсу дитячих та юнацьких театральних колективів «Юні зірки Мельпомени» у м.Берегові.
Окрім, цікавої програми заходу, в якій порадували своєю поезією й активні читачі книгозбірні. Працівники бібліотеки підготували й тематичну книжкову виставку "Музика, що окриляє душу" Представлені документи знайомлять із перлинами як українського, так і нашого закарпатського музичного мистецтва.
Варто зауважити, що цей захід став яскравою кульмінацію у низці заходів до Всеукраїнського тижня дитячого читання, адже, як відомо музика й книга - це те, що виховує дитину.

Немає коментарів:

Дописати коментар