понеділок, 26 березня 2018 р.

Тиждень дитячого читання стартував! Читаємо, творимо, розважаємося!

Щороку березень для бібліотек наповнюється приємними клопотами, які пов’язані з проведенням традиційного свята – Всеукраїнського тижня дитячого читання. У перенасичений інформацією час свято набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадує дорослим про значення друкованого слова, привертає увагу до проблем дитячого читання. 
Саме в цей час бібліотека готує для своїх читачів багато приємних сюрпризів.
Тож Тиждень дитячого читання розпочався весело і цікаво! А внести трішки радості та різноманіття у життя маленьких читачів цілий тиждень допомагатиме книжкова виставка «Під парусом книги до нових відкриттів»,
На перший день свята завітали наші активні читайлики, а також з ними прийшла ще боязка дітвора, яка згодом також стала читачами нашої книгозбірні.


Бібліотечні працівники розповіли малим читачам про історію появи і розвитку книги, а ще – про сам тиждень дитячого читання та наголосили, що у наш  час комп’ютерних технологій вони не повинні забувати про книжку, тому що користь від читання набагато більша, ніж від монітора. Також, кожній дитині сумувати не довелось, адже на них чекали: конкурс «Улюблений герой з улюбленої книги», голосні читання по особливому "читай як інопланетянин", літературна подорож-гра «Хто загадку відгадає, той у казці побуває.».
Особливо припала всім до душі гра "Покрути бутилочку - порадь другу книжечку".
Дітки були зацікавленими, радісними, активними та з великим ентузіазмом відповідали на запитання, демонструючи свою обізнаність та любов до книги. За активність та правильні відповіді читачі отримували призи-солодощі.
Тож, двері бібліотеки гостинно відчинені, а книжковий тиждень тільки розпочався. Чекаємо на вас! 










Немає коментарів:

Дописати коментар