четвер, 29 березня 2018 р.

«Кольори читання з дитячої долоньки» та бібліотечний флешмоб на завершення книжкового тижня


Сьогодні відбулося закриття Всеукраїнського тижня дитячого читання. Тиждень допоміг дітям відчути радість спілкування з книгою, нагадав дорослим про значення друкованого слова у дитинстві, привернув увагу до проблем дитячого читання.
Бібліотека розфарбовула буденність діток різноманітними кольорами. Гарні, життєрадісні, усміхнені –  такими були наші юні читачі.

На підсумок тижня читачі бібліотеки малювали, а потім вирізали долоньки для плаката «Кольори читання з дитячої долоньки». Ці долоньки  були різноманітними за оформленням та в кожній діти вписували назву книги, казки, оповідання, що найбільш сподобались їм. 
У підсумку вийшов букет читацьких вподобань, серед яких все ж таки переважали народні казки. Це не може не тішити, адже казка — це чарівна таємниця, яка передається із покоління у покоління. Вона стає своєрідним супутником людини на шляху до формування свідомості, часто казки показують дітям шляхи до вирішення проблеми. 

Після чого всі вийшли на вулицю для проведення флешмобу під гаслом цьогорічного девізу УБА "бібліотек@ все тут, всі тут"
для цього були виготовлені прапорці, які дітки взяли додому на згадку про Всеукраїнський тиждень дитячого читання.  Головною  метою  бібліотечного флешмобу було   залучення  дітей до читання та акцентування уваги на те, що бібліотека - це місце яке навчає, спонукає, розважає!
Яке ж дитяче свято без солодощів? Солодкі подарунки стали гарним завершенням свята.
Любові і уваги до дітей ніколи не буває забагато. Дитинство має бути щасливим. Зігріваймо теплом і ласкою кожне дитяче серце!
Ці дні були надзвичайно яскравими і неймовірно захоплюючими. Вони принесли дітям багато позитивних вражень, знань, а бібліотеці – нових користувачів!
Проте, не спішіть сумувати! Завтра у читальному залі о 3год. (к.ч.) відбудеться літературно-музичний вечір "У колі друзів", за участі учнів музичної школи. Будемо раді бачити кожного з Вас! Ви неодмінно емоційно відпочинете та отримаєте душевну насолоду


Прощавай книжковий тиждень



Немає коментарів:

Дописати коментар