середу, 28 березня 2018 р.

Відеомультдень

                                ÐŸÐ¾Ñ…ожее изображение

Ми, бібліотекарі не можемо змусити читати дітей за допомогою чарівної палички, а ось за допомогою цікавих і веселих мультиків - цілком.
Хіба не можна в бібліотечній роботі і в оповіданні про книгах використовувати улюблених мульт. героїв?
Так, 3-ий день тижня дитячого читання працівники бібліотеки вирішили провести для дітей Відеомультдень.
На перегляд прийшли відвідувачі різних вікових категорій. Всі  зручно всілися на стільцях  і поринули в чарівний світ мультфільмів. Кімната юного читача перетворилася на маленький кінозал.
У ході бесіди бібліотекарі дізналися, що діти люблять дивитися не тільки сучасні мультики: «Піратський капітан»,  «Смішарики», «Лунтік», «Маша і ведмідь», «Пустотлива сімейка», але і старі «Ну, постривай!», «Жив-був пес», «Простоквашино»,  «Кошеня на ім'я Гав» та багато інших.

Розпочався день захоплюючим переглядом мультфільму «Каю у бібліотеці». Наступним був мультфільм "Повелитель сторінок", який розповідає про хлопця - боягуза, який записавшись в бібліотеку, потрапив в казковий мальований світ книг.
Не менш цікавим видався мультфільм для "Даша слідопит. Похід в бібліотеку." фільм побудовано за принципом комп'ютерної гри в жанрі пошук предметів і бродилка. Паралельно з переглядом мультфільму, діти вивчали англійську мову. 
Залюбки переглядали юні читачі Навчальний мультик для дітей, де вчать вчасно повертати книги в бібліотеку - "Свинка Пеппа в бібліотеці". Закінчився насичений день переглядом повчального мультфільму «Вовка у тридев’ятому царстві» про пригоди ледащого хлопчика, який подорожував сторінками казок, нагадав дітям про користь читання та навчання, а книжки, які школярі обрали у бібліотеці, сподіваємось, принесуть задоволення та спонукають до подальших зустрічей із Книгою та Бібліотекою.




Пропонуємо Вам перегляд мультфільмів, які сьогодні розважали та навчали діток у бібліотеці.
Приємного перегляду!

«Каю у бібліотеці»

"Повелитель сторінок"

"Даша слідопит. Похід в бібліотеку."

"Свинка Пеппа в бібліотеці"

«Вовк у тридев’ятому царстві»

Немає коментарів:

Дописати коментар