четвер, 21 грудня 2017 р.

Новорічно-різдвяна фотозона у бібліотеці

Новий рік – чарівний час! Час, коли більшість з нас знову починають вірити в казку і в кожному з нас ніби прокидається маленька дитина. Фото, зроблені в період новорічних свят, виходять особливо добрими, затишними і красивими.
Отож, хочете поринути в атмосферу казки? Хочете відчути наближення свят та Нового року? Тоді вам точно до нас! 
Для Вас з 22 грудня 2017 року в бібліотеці буде діяти новорічно-різдвяна фотозона. 

Шик і блиск, стриманість і відвертість – все це поєднане у одному магічному куточку, розміщеному у бібліотеці. Завітавши сюди ви відчуєте справжню магію зимової казки і зможете особисто стати її частинкою. Ми пропонуємо Вам безкоштовну фотосесію також надаємо елементи декору для фото (новорічні, зимові шапочки, рукавички, шарфик і т.д.) тому не шукайте собі причин відмовитися від гарних фото! Отримайте гарні знімки на пам'ять на довгі роки, а найкраща згадка про свята - фотографії з рідними людьми, тому приводьте і своїх рідних та близьких людей насолодитися новорічним дивом.
Зав. бібліотекою добряче потрудилася, щоб зробити для вас цей магічний куточок. Саме тут можна загадати найпотаємніші бажання і зробити оригінальне селфі на фоні ексклюзивної, а, головне, безкоштовної, фотозони, яка створювалася з любов‘ю для всіх відвідувачів. Атмосфера домашнього затишку, тепла й згуртованості - це одна з головних тем для новорічних фотографій
На тебе чекають красуня ялинка, теплий камін, різдвяний вінок, та багато цікавого. З їх допомогою будь-який настрій буде святковим і веселим, а фотографії життєрадісними.
Також, Вам пропонується випробувати свою вдачу і дізнайтесь, що несе вам доля в Новому році, завдяки новорічним передбаченням
Тільки тут і тільки на протязі новорічних та різдвяних свят ви зможете повірити у диво. 
Прийдітьо з друзями та пориньте у справжню зимову казку!
Всім щасливих свят!

Наша адреса: Закарпатська обл, Рахівський район,
с. Богдан, вул. І. Франка, 9
Графік роботи:Пн-Пт - з 10.00 до 18.00 Неділя - з 12.00 до 17.00 Вихідний: субота
Або звертейтеся за телефоном: 380672130503













Немає коментарів:

Дописати коментар