середу, 20 грудня 2017 р.

Свято Святого Миколая


День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Тож працівники СБК та бібліотеки  вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.

Казкове дійство з п`єсами, віршами та піснями подарували учасники художньої самодіяльності Богданського сільського будинку культури. Музичні номера глядачам дарували  учні Богданської ДМШ під керівництвом Віталії Білінкевич. Читачі бібліотеки також не відстають вони подарували присутнім святкові вірші, а від ведучої свята - Тетяни Вечернюк (зав.філ) діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, найвизначнішого Святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя. 
Для всіх присутніх також були організовані розваги, ігри, вікторини у яких дітлахи активно брали участь та з задоволенням отримували солодкі призи. 
На захід були запрошені батьки,вчителі та учні школи на яких чекав святково прибраний читальний зал бібліотеки . На видному місці стояла красуня – ялинка.
Свято Миколая у нашій бібліотеці пройшло дуже активно та весело.
Отже, дива трапляються! І ми сподіваємось, що зимові свята, які ще попереду, принесуть всім нам багато радості і справжніх див!










Немає коментарів:

Дописати коментар