понеділок, 11 грудня 2017 р.

Готуючись до новорічних свят...

З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно-різдвяні свята і дорослі і малі. Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку.

Чим ближче до новорічних свят, тим більше хочеться творити! 

Ось і працівники бібліотеки підготували для своїх користувачів цікаві новорічні заходи. Невеликий і перший із них відбувся з членами клубу за інтересами "З народної криниці" і  воно було присвячене виготовленню новорічних сніжинок. Бібліотекарі  навчали дітей техніці вирізання дивовижних сніжинок, ми разом зробили  багато-багато сніжинок і всі різні!  Кожна вийшла особлива. 

Сніжинки з паперу - такі ж неповторні і різні, як і справжні. Ними можна прикрасити ялинку, вікна, стіни, зробити з них гірлянди,  - неможливо перерахувати всі способи їх застосування під Новий рік. 

Всі отримали від цього процесу неймовірне задоволення створивши у бібліотеці по-справжньому домашній затишок та святковий настрій. 

Ось такі чудеса в нас получились, скатертини з сніжинок! 

Читальна зала бібліотеки перетворилася на справжнісіньке новорічне диво, яке тільки починається у бібліотеці. А у нас для Вас є ще багато новорічних сюрпризів!!))





Немає коментарів:

Дописати коментар