пʼятницю, 24 березня 2017 р.

Майстер-клас «Закладка книжкова-помічниця чудова» на завершення тижня дитячого читання

Ось і підійшов до кінця наш насичений ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ. Сміх і радість цілий тиждень полонив простір бібліотеки для якої правило тиші є першочерговим. Головна місія цього тижня, як завжди, належить книзі та її читачам — дітям. Тому завершити тиждень дитячого читання ми вирішили майстер-класом «Закладка книжкова-помічниця чудова».
Адже, всі ми любимо читати. Читаючи книжку, кожна людина помічає для себе місця, які її вразили, зацікавили, до яких хотілось би повернутись. З цією метою, практично, всі ми використовуємо закладки для книг. Звичайно, можна обійтися і без них: загнути листочок, чи зробити позначку. Але все це псує книгу, тому без закладок нам ну ніяк не обійтись.
Але найцікавіші закладки – ті, що зроблені своїми руками.
Бібліотекар Тетяна Вечернюк познайомила юних майстрів з історією створення закладки для книги, та показала одну з технік їх створення Усі були у захваті від можливості самостійно зробити закладку і взяти її з собою додому. Вони швидко вловили суть виготовлення і сказали, що вдома зроблять ще, й подарують друзям і однокласникам такі сувенірчики. Створюючи закладки, вони один наперед одного розповідали про свої улюблені книги. Щасливі та радісні діти несли додому свої вироби, хизуючись ними перед однокласниками та іншими відвідувачами нашої бібліотеки.
Не зважаючи на завершення тижня читання, знайомства з книгою продовжуються. Дитинство — це чудовий час, коли маленька людина навчається і відкриває для себе цілий світ за допомогою книги і читання. Тож, запрошуємо усіх охочих до бібліотеки! З нами завжди весело, пізнавально і цікаво. Читайте, хай не буде жодного дня, коли б ви не прочитали хоч однієї сторінки з нової книги. Вчіться у героїв книжок любити нашу землю, її мову, мистецтво.
Хочемо вкотре нагадати: наші двері завжди відкриті для творчості і навчання! 
Отож, незалежно від віку, частіше заглядайте до бібліотеки, - вона в змозі порадувати всіх, хто любить книгу! 







Немає коментарів:

Дописати коментар