вівторок, 21 березня 2017 р.

Творчий 2-ий день ТИЖНЯ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

У цей день гостинна читальна зала зібрала юних користувачів бібліотеки у дружнє сімейне коло — їх об'єднало наше чудове свято і велика любов до книги. Як зауважила одна з активних читачів книгозбірні "Тільки книжки святкують іменини не один раз на рік, а цілий тиждень", та кожен з присутніх цьому тільки зрадів, що веселощі будуть тривати ще не один день поспіль.
Тому всі були не пасивними відвідувачами свята, а отримали можливість активного спілкування з друзями та книгами. 
Хоча зосередити їхню увагу було важко, але, все ж таки, бібліотекарі зуміли донести до відвідувачів наскільки важлива книга в нашому житті і скільки всього цікавого можна в ній знайти. Під цими враженнями дітлахи зуміли написати що для них являє собою книга. Їхні записи були надзвичайно різні, але кожен тільки позитивно відгукнувся про книгу, що не могло не порадувати нас.
Ще одним приємним завданням було намалювати своїх улюблених персонажів з казок. 
Це все ще раз підтвердило, що кожна дитина — талановита, і здібності її унікальні. Виконавши всі завдання всі дружно взялись клеїти свої малюнки та визначення про книгу на загальну стін газету, результат всіх безмежно порадував, адже все вийшло цікаво, різнобарвно, та креативно.
Після клопіткої праці кожен з читачів брав участь у акції "Фото з улюбленою книгою" перед якої, діти розповідали про свої улюблені книжки.
На творчих акціях у бібліотеці, талановиті діти вкотре довели, що книга — це дійсно скарб, який буде жити вічно. 
Свято читання продовжується. Попереду багато цікавого!
Отож, запрошуємо до нашої бібліотеки, де на Вас чекає вірний друг — книга!















Немає коментарів:

Дописати коментар