четвер, 23 березня 2017 р.

Пізнавально-казковий 4-ий день ТИЖНЯ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

В рамках Тижня дитячого читання у читальній залі бібліотеки маленькі читачі здійснили книжкову мандрівку сторінками книг, побувавши на літературній забаві "Цікаві таємниці книжкової скарбниці".
Дітей на святі радо вітала ведуча заходу бібліотекар Тетяна Вечернюк зі своїми героями Незнайком, Колобком, Папушками. Перетворившись на акторів, маленькими читайликами подорожували книжковим Королівством, відгадуючи загадки.
Та на сам перед ведуча розповідала дітям, що у наш  час комп’ютерних технологій вони не повинні забувати про книжку, тому що користь від читання набагато більша, ніж від монітора. Книжка повинна бути другом кожного, тому що вона веде нас у дивовижний і чудовий світ, знайомить із прекрасними людьми. Читачі бібліотеки також розіграли по ролях віршовану, цікаву, та головне пізнавальну розповідь про книгу та комп`ютер. Після чого всі присутні дійсно задумались про важливість книги. Також цікавими були прислів`я від Папушки-Говорушки-Вушки, які дітки всі вз`ялися роз`яснювати.


Згодом, відбулася  захоплююча подорож по сторінках улюблених казок. Діти дружно повідомляли, які книги з представлених вони вже прочитали, і вже через декілька хвилин підтвердили свою начитаність, допомагаючи Незнайку проходити різні випробовування і відгадувати казки, та їх персонажів. Влучні, та швидкі відповіді давали дітки і на запитання вікторини, яку проводила завідуюча Богданською шкільною бібліотекою
Діана Андращук, за що були нагороджені медальками "Знавців казок" власноруч виготовленими працівниками бібліотеки.
Всі дітки порадували бібліотекарів своїми здібностями та кмітливістю, знаннями, а головне бажанням читати та пізнавати нове. 
Ну звичайно, як же обійтися без перегляду казок? До уваги дітей була представлена казка "Колобок на новий лад", яку майстерно зобразили учасники драматичного гуртка СБК під керівництвом Марії Ретізник.

Веселощі, хороший настрій, дитяча активність -супроводжували весь захід від початку до завершення!
При кінці завідуюча бібліотекою Марія Леспух ще раз побажала маленьким читачам, щоб вони ніколи не забували дороги до бібліотеки, а книга в їхньому житті й надалі була найкращим другом.







Немає коментарів:

Дописати коментар