вівторок, 14 лютого 2017 р.

Розважальне шоу "На крилах кохання"

«Кохання – одне з піднесених , шляхетних і прекрасних почуттів ! Без нього наше життя неможливе!» В цих словах була закладена суть концерту, що відбувся в День Святого Валентина в Богданському сільському клубі, підготовлений клубними працівниками, та працівниками бібліотеки.
Молодь з нетерпінням чекає на це свято,щоб провести
 весело час, адже новорічні свята вже позаду, а весна ще не скоро.Святково прикрашена зала Сільського клубу вже при вході всім задавала піднесеного настрою І саме на честь цього свята бібліотечні працівники підготували книжкове асорті “Love is", що в переводі, "кохання це". В якій була представлена  добірка від телеканалу Україна, яка пропонує поглянути на серію карток "Love is", але зі словами кохання від Лесі Українки, Тараса Шевченка, Максима Рильського тощо.. Що звичайно ж не могло не зацікавити молодь, адже "Love is ..."- це всім відомий комікс, вигаданий новозеландською художницею Кім в кінці 1960-х. У нас відомий по вкладишів однойменної жувальної гумки.

Яскрава конкурсна розважальна шоу-програма, була насичена оригінальними жартами ведучих Вечернюк Тетяни, та Дем`ян Оксани, веселими конкурсами, та привітаннями.
В залі панувала сімейна атмосфера, яку на початку концерту створив дует наших юних вокалістів Галинки та Андрія Харбаки зі своєю святковою композицією. Взагалі то, музичний супровід концертної програми повністю відповідав тематиці заходу. В котре, зачаровувала й своїм співом Вікторія Кудрич.
Щирі посмішки та сміх викликала сценка Олега Сейна "Абітурієнтка", яку майстерно втілили у життя, та гуморески від Марії Молдавчук. За дотепні та яскраві жарти, які лунали під час заходу слід подякувати художньому керівнику СБК Марії Ретізник.
На святкуванні були присутні  досить велика кількість глядачів, а самі активні прийняли участь в розвагах і конкурсах, за що ті отримали символічні призи. Здається всі отримали чудовий, піднесений настрій.
Окрім конкурсів, де варто було проявити свою спритність, глядачам була запропонована вікторина від зав. бібліотекою Марії Леспух де кожен мав змогу продемонструвати свої й інтелектуальні здібності.
Всі глядачі та учасники заходу проявляли щиру зацікавленість святом та були у захваті від концерту, подарунків та створеної організаторами святкової атмосфери! 
Тож, бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар