понеділок, 13 лютого 2017 р.

Маштабне "Серце дружби"

День Святого Валентина досить популярне свято. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання вище всіх земних перешкод.
З нагоди дня всіх закоханих Богданська бібліотека підготували для своїх читачів безліч приємних сюрпризів. Один із них - це книжкова інсталяція, яка була створена до дня закоханих у формі серця з книг. Креативна форма книжкової інсталяції привернула увагу не лише наймолодших читачів, але й молодь.
Наступне було, заздалегідь підготовлений  шаблон великого серця, на якому учасники майстер-класу проявляли свою фантазію. Кожна дитина вкладала любов у виготовлене. Радує, що інтерес до такої роботи виявили й хлопці: охоче вирізали, робили розочки, та клеїли. Усі дітки дуже старались,мабуть, й тому робота набула своєї неповторності.
Протягом цілого дня в бібліотеці панувала атмосфера любові, на це надихала музика та святковий настрій всіх відвідувачів. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів або близьких людей. Тому, по закінченню всі дітки одноголосно вирішили назвати їхню роботу "Серце дружби". І всі розписалися на ньому, на згадку. Майстер-клас удався! Всі були задоволені й натхненні, готові створити якомога більше подарунків, але час сплив швиденько.
Після чого, родзинкою заходу став флеш-моб до дня всіх закоханих, які провели самі відвідувачі. Бібліотекарі також, пригощали своїх читачів смачненьким.
Підготовка до день Валентина пройшла в теплій і приємній атмосфері і подарував усім присутнім почуття радості і любові.










Немає коментарів:

Дописати коментар