пʼятницю, 30 грудня 2016 р.

Зима завітала до бібліотеки!

Ось і прийшла зима зі снігами, заметілями, морозами. А Прихід Нового року чекають всі від малого до великого. Адже новорічні свята – це найулюбленіша пора людей будь-якого віку.

Ось, ось, вже зовсім, зовсім скоро, запалають яскраві вогники, ялинка, подарунки, веселий сміх - усе це робить новорічні свята найпрекраснішими та незабутніми для всіх. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво. 
Напередодні Новорічних свят працівники сільської бібліотеки прикрасили новорічними прикрасами свої зали, щоб протягом цілої зими користувачі в бібліотеці отримували гарний, святковий настрій та їм було приємно і затишно в  бібліотеці.



Майже кожен куточок бібліотеки прикрашає "зимова тема", яка починає створюватися ще при вході, адже двері  прикрашає така от цікавезна ялинка.

В очікуванні Нового року - Року Вогняного Півня - усі в приємних клопотах, серед яких прикрашати ялинку - чи не найприємніше з усіх передсвяткових занять.
Цьогоріч свою ялинку бібліотечні працівники прикрасили теж неординарно.




Що робити взимку? Звичайно, читати. Багато, до речі, помічають за собою, що в холоди їм читається краще. Зима - час тиші. Провести цілий день вдома на самоті, поглядаючи на снігопад за вікном, і читати ... А можна прийти в бібліотеку, повільно побродити між стелажами, зупинитися біля виставки, «просоченої» новорічної атмосферою, і  взяти уподобану книгу.
Приємного вам зимового читання!


Багато з настанням Нового року пов`язують великі надії і чекають якихось змін. Більшість вірять в різні передбачення і прикмети.
Новорічні передбачення — це прекрасна можливість поєднати приємне з корисним. Кожен з нас очікує чуда і сподівається на те, то що наступного року нам пощастить значно більше.
Нашим користувачам було запропоновано випробувати свою вдачу і долю. Отож, запрошуємо й Вас завітати до нашої бібліотеки і дізнайтесь, що несе вам доля в Новому році.



До новорічних свят вікна часто прикрашаються візерунками й сніжинками.  Усіх, хто скучив за справжньою зимою, пухнастими сніжинками та морозними візерунками на вікнах запрошуємо до нас!!  Вікна нашої бібліотеки подарують вам багато приємних вражень. Святкові, красиві, вони привертають до себе увагу. Не залишили вони байдужими й користувачів нашої сільської бібліотеки.










Для наймолодших читачів бібліотекарі ми підготували казкову-новорічну дикорацію. Звичні стелажі, вкрили бурульки, а при перегляді виставки «Біла зимонька прийшла саньми свята привезла», можна дізнатися про історією Новорічних та Різдвяних свят, про те, як святкують Новий рік в Україні та  в різних країнах світу, пропонуємо прочитати віршики, казки, оповідання про зиму, та зимові свята. Дитячу книжкову інсталяцію, також  не обійшла ця чарівна пора.


В нашій бібліотеці ви зможете поринути у справжню зимову круговерть.  Приходьте, дивіться, ми завжди раді новим відвідувачам! І користувачів бібліотеки просимо не забувати нас, нам є чим Вас здивувати! Зимовий настрій гарантовано!





Немає коментарів:

Дописати коментар