четвер, 29 грудня 2016 р.

Новорічна програма в Богданській школі

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули.
Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво - казковим балом - маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні - ялинки.
Чекали і дочекались!  29 грудня у спортивному залі Богданської ЗОШ відбувався: дитячий сміх, розмаїття яскравих костюмів, захоплюючий вир танцю і яскраво прикрашена красуня ялинка.


Цьогоріч до новорічної неповторної казки долучилися й працівники сільського клуба, та бібліотеки. Так, під керівництвом Марії Ретізник учасники драматичного гуртка СБК поставили сценку О. Блищик "У деякому царстві..." Вистава подарувала чудову атмосферу дійства. А читачі бібліотеки продекламували глядачам новорічні поеми. Справжні артисти, зуміли створити гарний настрій усім присутнім.
Подарувати радість зумів також  і святковий виступ маленьких учасники вокального гуртка СБК Харбака Андрія та Галинки з новорічною піснею.
Вся школа поринула в атмосферу свята. Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показавши свої таланти під час виступів. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго!




Немає коментарів:

Дописати коментар