четвер, 22 грудня 2016 р.

СВЯТКОВИЙ ГІСТЬ

Ось і прийшов день, який відкриває період різдвяних свят, казкових пригод та здійснення найзаповітнійших мрій!
День Святого Миколая, який щороку з нетерпінням так чекають всі дітлахи.
А для того, щоб створити веселий святковий настрій та  подарувати море позитивних емоцій працівники культури влаштували для наших діточок маленьке свято. В будинку культури зібралося багато дітлахів в передчутті казкового дійства.

На початок діти із розповіді ведучих дізналися про життя Святитиля Миколая, його милосердні вчинки, та легенди.
Адже, немає на нашій землі жодної християнської хати, де не було б образа Святого Миколая. Немає душі, котра б не горнулася до цього святителя, не зверталася до нього зі своїми потребами, бо кожен знає, що він колись, за свого життя, був добродієм і помічником для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку допомоги в нашій біді. А діти люблять його майже як казкового персонажа, який, однак, цілком реально приносить їм однієї чарівної зимової ночі подарунки.
Отож, всі дітки помолилися до Святитиля разом з активною читачкою бібліотеки Ганною Романюк.
Дітлахи із задоволенням подивились театралізовані вистави Миколи Гамади «Чудесне повернення килиму», та "Милосердний Миколка" юних артистів, учасників драматичного гуртка СБК.
З ще  більшим завзяттям розповідали віршики про Святого Миколая, активні, та наймолодші читачі бібліотеки, зачарувавши серця глядачів, взамін отримавши чудовий настрій і бурхливі оплески маленьких глядачів. 
Веселили дітей та присутніх своїми піснями учні недільної школи, та учасники вокального гуртка СБК.
І, звичайно ж, були веселі розваги, змагання, конкурси та вікторини з винагородами. Слід зазначити, що «маленькі знайки» блискавично впоралися із  цими завданнями, тим самим показавши, що вони заслуговують на них.
Не залишились й учасники свята без подарунків. Їх підготували працівники бібліотеки, та сільського будинку культури.
 Під час концерта панувала атмосфера дружби і тепла. Попри значну різницю у віці, всі діти були однією родиною й охоче брали участь у різноманітних конкурсах. Залишивши святкову залу всі були переконані: хто вірить і молиться, того неодмінно почують.


Немає коментарів:

Дописати коментар