пʼятницю, 16 грудня 2016 р.

До свята Миколая залишилося ще два дні, але в бібліотеці вже свято!

 Є свята особливі, довгоочікувані, найдивовижніші і найулюбленіші - це свято Святого Миколая, Новий рік та Різдво Христове. Це час подарунків, сюрпризів, карнавалів і веселощів, коли навколо присутні добро, магія і казка. Ці свята приносять тепло і радість у кожну родину.
Всі діти України з нетерпінням чекають, коли ж нарешті прийде Святий Миколай, вони вивчають вірші, малюють малюнки, стараються вести себе якнайкраще. День Святого Миколая – це день, коли здійснюються бажання та збуваються мрії, день, коли казка приходить в життя дітей, день приємних сюрпризів та несподіванок. 
До свята залишилося 2 дні, то бібліотечні працівники вирішили не відкладати і зробити невеличкі даруночки для активних читачів бібліотеки. 
У дружній, веселій атмосфері бібліотекарі з дітьми виготовляли сюрпризи із льодяників "чупа-чупс", де в середині для кожного були позитивні новорічні гадання-побажання. Кожний з читачів, власноруч виготовлений подарунок, залишав собі, як згадку про цей день.
Вірші, зимова круговерть, святковий зорепад створили атмосферу гарного настрою. Адже, коли звучить радісний сміх - значить життя триває і мрії обов'язково збуваються! 
В процесі роботи читачі бібліотеки познайомилися із легендою про Святого Миколая, розповідали цікаві історії, співали новорічні пісні. 
Діти чудово впорались з різними процесами роботи.
У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають справжнього новорічного дива.

Немає коментарів:

Дописати коментар