середу, 25 січня 2017 р.

Журнальний, та газетний калейдоском на 2017 рік

Друзі!

 В 2017 році Богданська сільська бібліотека пропонує такі періодичні видання


                                              Дитяча періодика

Похожее изображение«Куля» — журнал, який навчає та розважає, відкриває багато нового та цікавого, розвиває інтелект і приносить радість своїм читачам. З «Кулею» ти дізнаєшся про найновіші та найцікавіші мультфільми, поринеш у світ мандрів замками нашої Батьківщини, дізнаєшся про розмаїття світу природи та найголовніше — подружившись із «Кулею» ти зможеш сам потрапити на сторінки журналу, розповісти про себе, свої захоплення, особливі знання та вміння. А ще «Куля» завжди пропонує багато різноманітних ігор, головоломок, веселих завдань та конкурсів, беручи участь у яких, ти зможеш щомісяця отримувати чудові призи!






Картинки по запросу барвінок журнал
Барвінок
Щомісячний літературно-художній і загальноосвітній журнал для дітей молодшого та середнього шкільного віку. У журналі барвінчата знайдуть цікаві відомості про українські звичаї та традиції, тварин, а також ребуси, загадки, кросворди, захопливі оповідання, анекдоти, жарти, конкурси та тести для розваг і навчання. А найголовніше - на кожній сторінці «Барвінку» перед тобою поставатиме увесь світ – такий таємничий й безмежно цікавий. Ти дізнаєшся, що у ньому найважливіше, корисне, яке майбутнє чекає тебе і як здійснити свою мрію. Цими знаннями здивуєш усіх. 

Картинки по запросу журнал дзіночок
Цікаві новини не лише з України, а звідусіль, приносить на сторінки "Дзвіночка" Крилатий Новинкар. А скільки радості в дітвори, коли бачить на сторінках свого улюбленого видання вірші, казки, загадки, жарти. Журнал гарно, зі смаком ілюстрований, друкується на добротному папері. Охоче "Дзвіночок" приймає все нових і нових юних шанувальників, надає їм місце на своїх сторінках. Адже колектив журналу прагне виховувати всіх справжніми українськими патріотами, якими могла б гордитися наша суверенна, незалежна Україна. Тому й багатопланова палітра публікацій. Тут, крім того, йдеться про звичаї та обряди рідного краю, виділено місце для іменинників..."
Картинки по запросу у світі казок журнал


У СВІТІ КАЗОК

Цікаві казочки, на українській мові, у зручному міні форматі, як народні, так і літературні. Усі видання ілюстровані чудовими яскравими малюнками, які стануть до вподоби вашим діткам











Картинки по запросу газета розумашкиНове дитяче видання -"Розумашки" - журнал для дітей, про дітей та створений разом із дітьми!
Маленький читач знайомиться зі світом, що його оточує, в оригінальній ігровій формі. Рубрики видання: Пізнавальні Чомучка — прості та змістовні відповіді на чудернацькі запитання дітей. Що і звідки — знайомство з фізичними, хімічними, біологічними і технологічними процесами. Цікаві історії — історії винаходів та відкриттів. Наші друзі — цікавинки про життя тварин та стосунки з ними людини. Розважальні Задачки-зачіпачки — оригінальні логічні та математичні завдання. Дивослів — завдання з розвитку української мови. Ігроленд — кросворди, чайнворди, різноманітні розвивальні завдання. Розмальовка — контурний чорно-білий сюжетний малюнок. Виховні Пригоди щодня — комікс про життя дитини Як по-твоєму? — Опис неоднозначних ситуацій із життя та пошук варіантів їх вирішення


Картинки по запросу газета діточки квіточки

Діточки- квіточки, матуся, бабуся” - газета для усієї родини: казки, загадки, поради, завдання, тощо.














Похожее изображение




«Журавлик» - газета видається в Харкові, виходить один раз на місяць. Це газета для дітей середнього шкільного віку. У ній друкуються статті з історії українського народу. Ти можеш стати і співавтором видання, бо газета має такі рубрики: «Творчість наших читачів», «Наша пошта», «З поштової скриньки».
  Особливість журналу – не швидкість подачі інформації, а її обґрунтованість. Журнальні статті детальні, там даються різні цікаві приклади, оцінки подій, більше подається фото та ілюстрованого матеріалу.







Картинки по запросу газета задавака 
“Задавака “– 2рази на місяць – про все і «про це» в одній газеті для підлітків.  Багато різноманітної і цікавої інформації про життя зірок і акторів, ваших однолітків, новини зі світу моди, спорту, можливість приймати участь у конкурсах. У кожному номері – кольоровий постер.   











                             Періодика для дорослих

Картинки по запросу журнал бібліотечна планета

Бібліотечна планета
Щоквартальний науково-виробничий журнал у галузі бібліотекознавства, бібліографознавства, документознавства, книгознавства, інформатики.
Картинки по запросу журнал ДІМ САД ГОРОД










Журнал «Дім, сад, город» видається з 1989 року українською та російською мовами. Це досвід тисяч садівників, городників, дачників, фермерів; кваліфіковані поради науковців; юридичні консультації, служба взаємодопомоги та знайомств; матеріали з проблем охорони здоров’я; оригінальні рецепти вітчизняної та іноземної кухні; для ділових людей оголошення і реклама; різноманітні конкурси, лотереї, виставки-ярмарки в усіх регіонах України. За 20 рокiв свого iснування редакцiя створила перiодичні видання для пасiчникiв, квiтникарiв, виноградарiв, забудовникiв, любителiв iсторiї рiдного краю та сiльського зеленого туризму; журнал про здоров’я для кожної родини та дитяче розважально-пiзнавальне видання.

Картинки по запросу журнал жінка
"Жінка" Жіночий журнал о головних речах для кожної жінки: врода, кар'єра, відносини з навколишнім світом та небайдужими Вам людьми. 

Картинки по запросу газета зоря рахівщини













«ЗОРЯ́ РА́ХІВЩИНИ» – районна газета.Висвітлює діяльність органів виконав. влади р-ну, територ. самовряд. громад; колективів і суб’єктів господарювання різних форм власності, орг-цій, установ та закладів; політ. партій, громад. орг-цій і формувань, реліг. громад. Темат. сторінки: «Дати, події», «Різне», «Історія», «Актуально», «Село і люди», «Місцеве самоврядування», «Оздоровлення», «Досвід роботи», «Роз’яснює фахівець», «Про людей хороших», «З перших вуст», «З редакційної пошти», «Цікаво знати», «Зміни в законодавстві», «Охорона праці», «Конфлікти», «Звичаї», «Вісті зі шкіл». 


Картинки по запросу газета голос України


"Голос України" - загальнополітична газета з пріоритетним висвітленням діяльності парламенту: керівництва ВР, комітетів, депутатських фракцій і груп, окремих депутатів, у ній роз'яснюються прийняті закони та інші нормативно-правові акти України, забезпечується гласність у виконанні законів.







Картинки по запросу газета новини закарпаття


«Новини Закарпаття» — дитя свого часу, яке народилося на зламі епох, у січні 1991 року, коли буквально на очах розвалювалася велика імперія, в якій усе, до найменших дрібниць, було підконтрольне відомо якому партапарату, в тому числі правда, совість і навіть слово. Зрозуміло, що в умовах такої задухи виникла потреба чогось нового, не зашореного ідеологічними штампами радянських часів. Це усвідомлював багато хто, але бралися впроваджувати одиниці. Нам пощастило, що Ілля Ільницький, наш земляк, а на той час дуже авторитетний і талановитий київський журналіст, зрозумівши це, вирішив повернутися на свою малу батьківщину –Закарпаття, щоб створити ГАЗЕТУ, а не сякий-такий орган — партійний, комсомольський, профспілковий, до яких так звикли, бо іншого тоді не було.
Картинки по запросу газета пенсійний кур'єр

Пенсійний кур`єр
Ви зможете ознайомитись з новинами пенсійного забезпечення, оперативно дізнаватися про стан вирішення соціальних проблем, отримати консультації спеціалістів Пенсійного фонду України, лікарів, садоводів, юристів, у кожному номері газети – телепрограма, кросворд та багато інших цікавинок.






Картинки по запросу газета урядовий кур'єр
Щоденне видання центральних органів виконавчої влади України. Засновник — Кабінет Міністрів України. "Урядовий кур'єр" оперативно інформує про найголовніші події у політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу. Як офіційна газета органів державної виконавчої влади України, "Урядовий кур'єр" першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента і Уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти законів України, Указів Президента, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Значна частина цих документів вступає у дію з дня публікації в "Урядовому кур'єрі". Газета виходить п'ять разів на тиждень (вівторок, середа, четвер, п'ятниця та субота). 
 Про все цікаве на планеті читайте в журналі та газеті.
Запрошуємо Вас до бібліотеки, уподобати собі журнал, чи газету!

     

1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Скажите пожалуйста, как я могу выиграть колейдоскоп по лотереям powerball результаты http://localotto.com/ru/powerballusa ? Может быть Вы можите мне помочь и подсказать на счет этого? Я очень буду рад если Вы это сделаете. Спасибо большое Вам за внимание!

    ВідповістиВидалити