неділю, 15 січня 2017 р.

"Натхнення за 15 хвилин!" або "Дивовижний світ оживаючих книг"

«Книги живуть, поки їх читають люди. 
Люди живуть, поки вони читають книги. »

А ви знали що книги вміють літати? Якщо хочете вони можуть і вас цьому навчити! Варто тільки простягнути руку, взяти з полку книгу і ви вже на півдорозі в чарівний світ, повний пригод і чарівництва.
«Фантастичні літаючі книги Містера Морріса Лессмора» - світла, повчальна історія про любов до друкованого слова, про магію укладеної в звичайній книзі від режисера Вільяма Джойса. Цей мультфільм розповідає нам про те, що Містер Лессмор любив книги, буквально літав з ними, виховував, годував і одягав, віддавав всю свою душу, і в кінці книги відповіли йому взаємністю - подарували крила і вічне життя.


Все-таки варто замислитися, що краще: кіно чи книги, перегляд фільму або читання роману? Безумовно, кінематограф вже давно потіснив книги на другий план, але ...Але читання змушує нас думати, переживати, любити і ненавидіти, плакати, сміятися, ставати героями і здійснювати подвиги. Ми літаємо в своїх фантазіях, стаємо чистішими, розпалюємо вогонь в серцях.
Цю чудову історію, яка змушує задуматися і залишає після себе легкий наліт світлого смутку, абсолютно необхідно подивитися всім - для дорослих це будуть п'ятнадцять хвилин ностальгії за дитинством, коли кожна книга здавалася відкриттям, а для дітей ... Можливо, після цього мультфільму хоча б одна дитина захоче відволіктися від комп'ютера і взяти книгу в руки?




          Читайте і ви знайдете свої крила!

Немає коментарів:

Дописати коментар