четвер, 29 вересня 2016 р.

Осінній інтер'єр: зігрій себе домашнім затишком у бібліотеці!

Осінь - чудовий час року, різнобарвний і різноманітний. Скільки краси, лірики, музики, радості й тихого смутку приносить нам ця чарівниця! Приваблює вона своєю мінливістю і буянням осінніх барв, а також тим, що балує своєю щедрістю, багатством, теплом. Та, мабуть,  найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла.


У холодний осінній день після насиченого трудового будня так хочеться зігрітися - не тільки фізично, але й духовно. 
Іноді тепле одіяло, улюблена книга, музика і чай - це все, що нам потрібно, щоб відчути себе краще. 

Осінь завітала і до нашої бібліотеки у формі осінньої виставки
інсталяції. Адже осінь як ніби спеціально створена для читання, шелестіння старих сторінок під шум дощу з ароматом кави...
Інсталяція створена на основі сучасних романів, які користуються найбільшим попитом серед жінок відвідувачів. 
Також вона спрямована на те, щоб привернути  увагу читача до книги, щоб, не зважаючи на швидкість нашого часу, людина зупинилась і провела декілька яскравих моментів з книгою.  Отож, Запрошуємо всіх бажаючих загорнутися в чарівні обійми літератури про кохання!!
 Бібліотекарі створили гарний настрій  і для наймолодших читачів. З привичних стилажів опадало чарівне листя, а біля нього цікаві осінні вироби.
Виставку переглянуло чимало користувачів бібліотеки. Захоплені погляди і схвальні відгуки маленьких відвідувачів – найкраща оцінка роботи працівників бібліотеки.
 В кожної людини є місце, де можна заховатись від вітру та негоди, зігрітися, відпочити душею. Дуже приємно, що одне з таких затишних місць - це наша бібліотека.

Немає коментарів:

Дописати коментар