середу, 16 березня 2016 р.

Літературна подорож "У світі чарівної казки"


                                                                                        Не можем без казки у світі ми жити,
        Бо казка нас вчить, як потрібно дружити,
        Як зло подолати, як хитрих провчити.
        Як чуйних і добрих, й сміливих любити.







Казки, як відомо, відіграють надзвичайну роль в житті дитини. Завдяки їм діти навчаються глибше розуміти навколишній світ і себе, пізнають власні можливості,  краще розуміють інших.
В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання та з метою прищепити любов до казки, до  читання, до бібліотеки, було проведено літературну подорож  "У світі чарівної казки" для маленьких  учнів-читачів 2-го класу. До дітей бібліотечні працівники завітали не самі, а разом з Незнайком. Якому дітки всі дружно допомагали згадати казки. А розпочалося все з розповіді, що світ казок — чарівний і неповторний і мандрувати його стежками  цікаво й повчально. В чому згодом дітки переконалися.
Станціями нашої подорожі були: віршики про казки, загадки, з якої казки ілюстрації, в яких казках зустрічається певний персонаж і ще багато цікавого.Та дітки з легкістю все розгадували. І щоб перепочити Незнайко також робив зі своїми помічниками веселу фізкультхвилинку, яку робив колись сам Колобок. Подорож до країни Казки закінчилася тим, що, попрощавшись зі всіма, Незнайко подарував діткам чарівну книгу з казочками, в знак вдячності, що вони були слухняними, і допомогли йому згадати казки.
Отже, ми ще раз переконались, що всі діти знають і люблять казки. Адже казка-це дитинство. І нехай вона іде по світу, нехай живе серед нас, сіє доброту і мудрість, навчає, як треба по правді жити.














Немає коментарів:

Дописати коментар