неділю, 13 травня 2018 р.

Акція-малюнок «Як пройти в бібліотеку»

7-го травня бібліотечні працівники організували і провели акцію-малюнок «Як пройти в бібліотеку». 
Тож, озброївшись кольоровою крейдою, балончиками та трафаретками у вигляді дитячих слідів бібліотекарі вирушили на вулицю. А тут уже почали збиратися наші юні читайлики. 

Разом вирішили, як за допомогою намальованих слідів-вказівників можна зробити «цікавий дороговказ»  до книгозбірні всім тим, хто ще ні разу не був у бібліотеці.  І закипіла творча робота. На дорозі, біля бібліотеки, наче у мультфільмі, почали з’являтися кольорові сліди-дороговкази до бібліотеки, крім того дитяча фантазія немає меж, тому намалювалися досхочу. 
З власної ініціативи, дітки ділилися на кілька команд і влаштувували змагання на найкращий малюнок на асфальті.
Додавали веселого настрою і небайдужі до акції перехожі. Бібліотекарі з читачами не забували запрошувати й всіх бажаючих до бібліотеки.
І ось доріжка з кольорових слідів привела учасників акції до бібліотеки, де на них чекала цікава екскурсія. На завершення, усі учасники отримали в дарунок різні солодкі смаколики. 
Малювання принесло дітям багато позитивних вражень, а бібліотеці – нових користувачів! Проте, безслідно акція не минула - малюнки на асфальті ще довго нагадуватимуть про цей чудовий день, а перехожим не забувати де знаходиться бібліотека і час від часу відвідувати її.







Немає коментарів:

Дописати коментар