понеділок, 22 січня 2018 р.

Які вони відвідувачі бібліотеки? Або ламаємо стереотипи! (Фотозвіт Новорічно-різдвяної фотосесії)


Ми продовжуємо боротися за користувача, так як бібліотека не володіє сучасними технологіями, відсутнє належне опалення і можна ще багато перераховувати побутові проблеми, але зараз справа не в цьому. Ми весь час стараємося для своїх відвідувачів, вигадуючи щось свіженьке-новеньке.
Фото-зона  в бібліотеці? Будь ласка!
Так, з 22 грудня 2017 року і упродовж різдвяних свят з метою залучення читачів (користувачів), популяризації бібліотеки, та надання належного новорічного настрою відвідувачам в нашому закладі культури відбулася Новорічно-різдвяна фотосесія. А фотозона в нашій бібліотеці слугувалаю місцем, де будь-яка людина як самостійно, так і в компанії друзів мала змогу зробити безкоштовне фото на пам'ять, як на власний фотоапарат, так і на наш (+ обробка фото).
Фотографування - популярне захоплення сучасного суспільства, а соціальні мережі, у нашому випадку facebook - виконувала функцію своєрідної фотохроніки життя бібліотеки, де і висвітлювалися фото з акції.
По закінченні бібліотечної акції ми отримали гарні відгуки від відвідувачів, яким сподобалось приймати безпосередньо активну участь у творчому процесі. Але головне, щоб у читачів появилося бажання відвідувати бібліотеку, читати і бути учасником подальших заходів. Також, що не мало важливо, ми продовжуємо ламати вже давно встановлене залізобетонні уявлення про бібліотечну діяльність. Тому, що бібліотека не тільки дім книги, але - це й простір для творчості, яка надихає, спонукає і розважає!
По завершенню свят пропонуємо Вашій увазі фотозвіт Новорічно-різдвяної фотосесії. Імідж бібліотечної установи - це її образ в очах користувачів, а очі, усмішки наших відвідувачів можна побачити нижче 👇



















































































































































1 коментар:

  1. Фото замечательные: и идея, качество, и постановка, и настроение, и актеры!

    ВідповістиВидалити