четвер, 28 липня 2016 р.

БІБЛІОТЕЧНИЙ УЇК-ЕНД НА ПРИРОДІ

Літо у розпалі і час літнього відпочинку ще триватиме довго, але у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже книга –це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Саме з такою метою 26 липня бібліотекарі влаштували для дітей справжній бібліотечний пікнік.


Діти відпочивали і пізнавали світ, поринали у дивовижні подорожі в море книг та яскравих журналів, брали участь у екологічному турнірі "Природа - наш дім, бережімо його", відгадували ребуси і кросворди, малювали, творили – розважалися!
Смакувати цікавими історіями дітям доводилося із корзини, яка була наповнена найкращими дитячими книгами, журналами які є в бібліотеці. 
Також бібліотекарі підготували різні конкурси та цікаві забави у яких діти із задоволенням брали участь.
І звичайно, який ж пікнік проходить без ласощів? Бібліотекарі пригощали цукерками, печивом, та бутербродами. Також, у кожної дитини була можливість смакуючи солодощі поділитись враженнями від  відпочинку, та прочитаного.
Бібліопікнік промайнув непомітно, весело і цікаво. Діти і відпочили і дізнались багато цікавого та корисного. Оскільки це - розваги, музика, ігри, свіже повітря, друзі і просто радість! 






Немає коментарів:

Дописати коментар