понеділок, 22 лютого 2016 р.

Вечір - реквієм вшанування пам`яті Героїв Небесної Сотні «У НАШІЙ ПАМ`ЯТІ ВОНИ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛИСЬ"

"....Пам`ятати - це обов`язок кожного свідомого українця, пам`ятати тих Героїв, які прагнули зробити усе, щоб у нас було достойне майбутнє і віддали за цю мрію найдорожче - своє життя. Всі ми стали свідками того, що за мрію потрібно боротися до кінця, і цього навчив нас подвиг Небесної Сотні..."
Рапа Ірина (студентка Львівської політехніки)

В селі Богдан 21 січня відбувся вечір-реквієм присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні.
На заході зібралися всі небайдужі до тих трагічних подій, які відбулися на майдані. Кожен з присутніх схилив голову перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які віддали життя за гідне майбутнє України. Жителі села разом з священником помолились за мирне майбутнє України, та вшанували пам`ять наших героїв.

Після чого,ведучі нагадали про цілу історичну епоху, яку Україні довелося пережити протягом трьох революційних місяців. До них долучилися учасники гуртка "Художнє слово" СБК, та бібліотекар, продекламувавши вірші про драматичні події 2013-2014 роках. Адже ці події закарбувалися в серцях кожного з нас. І Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно. Жити і надіятись на краще майбутнє, адже саме вони дали нам цю надію.
      По завершенню заходу, в бібліотеці, кожен мав змогу переглянути виставку, згадати найтрагічніші дні Революції Гідності, та їх вічно живих героїв.



Вони загинули, щоб ми жили. 
Вічна пам'ять і вічна слава героям!!! Герої не вмирають!















Немає коментарів:

Дописати коментар