четвер, 16 серпня 2018 р.

Естафета книжкового літа

ЛІТО – ЦЕ НАЙКРАЩА ПОРА РОКУ ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ, А ЯКЩО ПРОВЕСТИ ЙОГО З БІБЛІОТЕКОЮ ТА КНИГОЮ – БУДЕ КОРИСНІШЕ ВДВІЧІ! АДЖЕ ЛІТНІ КАНІКУЛИ З БІБЛІОТЕКОЮ – ЦЕ ВЕСЕЛО, СУЧАСНО І ДУЖЕ КЛАСНО!

Під кінець літніх канікул насиченим та цікавим виявився день 16 серпня, адже спілкування з книгою та активні розваги - це завжди весело. Розпочалося все з голосних читань «Гортаючи сторінки казок». Діти люблять цю форму роботи, тому з задоволенням беруть у ній активну участь. Читання проходять у вигляді конкурсу. Хто з учасників серед даної вікової категорії читає найкраще – отримує нагороду. На передодні свята Незалежності України з метою поглиблення знання читачів бібліотеки про нашу державу – Україну було проведено конкурс-вікторина «Що ти знаєш про Україну?».


Також, для дітлахів відбулася імпровізована галявина веселих витівок «Настрій на УРА!», особливо шалені емоції вирували під час гри у «Твістер».Усі бажаючі також могли розважитись різними рухливими і настільними іграми, які розвивають логіку, зір, слух, моторику, тренують зорову пам’ять, а також стратегічне і тактичне мислення

Під час конкурсів, спортивних змагань, вікторин найактивніші, найкмітливіші та найзавзятіші діти, які багато читають і вміють нестандартно мислити, намагалися проявити свої знання, показати свою ерудицію, акторські здібності, почуття гумору, а головне - всі прагнули перемогти. 

Після чого відбулася рекламна фото-акція  “Життя прекрасне коли воно з книгою”.

Читачі-ігромани чудово та весело провели час у бібліотеці, добре відпочили, граючи в ігри. Крім того, юні відвідувачі переконалися, що без електронних гаджетів також можна весело, а головне – корисно відпочити! Тепер сучасна бібліотека асоціюється не тільки з книгою, але й з веселими іграми.









Немає коментарів:

Дописати коментар