вівторок, 10 липня 2018 р.

Бібліотека і здоровий спосіб життя


Картинки по запросу бібліотека і здоровий спосіб життя
Кожного дня ми прокидаємося, ідемо на роботу, виконуємо свої обов’язки. Ми маємо сили, енергію і завзяття працювати, вчитися. Вдихаємо повітря на повні груди, бадьорою ходою крокуємо куди-небудь, а наш квітучий вигляд радує оточуючих. І все це завдяки міцному здоров’ю, за яке ми повинні бути вдячними природі та батькам. Проте якщо не дбати про нього, то щастя бути енергійним і добре виглядати триватиме недовго.
Що ми можемо зробити, аби бути здоровішими? Це прості речі – регулярні обстеження, фізичні навантаження, повноцінне харчування, позитивний настрій. Звісно розповідати усе це на словах та показувати на пальцях важко, а інколи навіть і неможливо. Про це краще говорити показуючи) Саме тому, ми запросили консультантів здорового харчування та активного способу життя.

Чому, зараз так необхідні подібні заходи здоров`я? Задля того, щоб не мовчати, говорити про проблеми, проблеми харчування.
Окрім корисної інформації тренери за допомогою ваги-аналізатора  TANITA  вимірювали вагу,  біoлoгічний вік,  кількість загального жиру,  м’язову масу, кількість внутрішнього жиру, кількість вoди,  кісткову масу та рівень обміну речовин,  які аналізувалися, документувалися і порівнювалися з наступними показниками.
Приємною процедурою для жінок став майстер-клас по догляду за шкірою, наші консультанти надали корисні поради та показали на практиці, як доглядати за шкірою обличчя.
Так, перший захід, присвячений здоровому харчуванню відбувся.  
Чекаємо нових зустрічей із цікавими лекторами, про дату, час та місце проведення наступного заходу ми повідомимо пізніше, поки що, набираються бажаючі.


Немає коментарів:

Дописати коментар