вівторок, 19 грудня 2017 р.

Святковий день для богданців

19 грудня у селі Богдан був насичиний день, відбулося відкриття новорічної ялинки, різдв`яного вертепу та відкриття нового центрального входу в адмінбудинок сільської ради
19 грудня в День святого Миколая головна ялинка нашої громади  в центрі села Богдан запалила свої святкові вогні. В урочистому відкритті новорічної ялинки брали участь чимало жителів села. Однозначно, першим до слова був запрошений  голова села Степан Антонович Мільчевич. Він привітав нашу малечу з початком новорічних свят та побажав  їм всіляких гараздів. Не обійшлося відкриття новорічної ялинки і без головного винуватця цього свята – Святого Миколая. Були з ним і його супутники - маленькі янголята, які  декламували вірші, співали чудових святкових пісень. Дитячий хоровод  навколо новорічної ялинки   доповнив   святковим колоритом  урочисте дійство. А запалити цьогорічну ялинку надали честь неодноразовій переможниці у вокальних та театральних жанрах на міжнародних та всеукраїнських конкурсах-фестивалях Вікторії Кудрич. Загалом, присутні сповна могли поринути у святкову атмосферу завдяки спільній роботі працівників сільського будинку культури та бібліотеки.
Цьогорічною родзинкою села стало вперше встановлення традиційного Різдвяного вертепа з героями з біблійного сюжету біля сільської ради.
"Різдвяний вертеп — це можливість нагадати жителям села першопричину святкування. Різдво — це, в першу чергу, не кухня і веселощі, а це хвала за те, що на світ народився наш Спаситель Ісус Христос!", - виступив священник отець Володимир.


Відкриття вертепу стало чудовим подарунком для жителів Богдана, особливо для дітей. Вночі вертеп підсвічують, і він стає ще привабливішим.
На цьому сюрпризи не завершувалися, цього дня, також відбулося відкриття нового центрального входу в адмінбудинок сільської ради. Урочисто відкрили та розрізали символічну стрічку голова села та члени виконкому. Також, в деяких приміщеннях вдалося зробити сучасний і якісний ремонт. Працівників сільської ради вітали з новими  комфортними та світлими кабінетами,  про те, кабінети будуть зручні не тільки  для працівників, але і для людей які будуть приходити за допомогою.
Після чого, священнослужителі Богданських храмів освятили центральний вхід в адмінбудинок сільської ради, та символічне місце народження Ісуса Христа - вертеп.
Також, У цей святковий день від сільської ради кожна присутня дитинка отримала подарунок.

«Попри все, наша громада росте. Збоку, як кажуть, видніше, але темпів ми не збавляємо», - підсумував присутній.









Немає коментарів:

Дописати коментар