вівторок, 1 серпня 2017 р.

Бібліотечне літо



Літо – це канікули, сонце, дитячий сміх, а також розваги, ігри та безперервні веселощі. Літом ніколи нудьгувати. Серпень  дарує   останні теплі  дні  шкільних канікул, а значить – відпочинку.
Літні канікули дітей - це важлива пора і для бібліотекарів, книгозбірні. І наша головна мета  показати дітям, що бібліотека не тільки дім для книг, але й територія захоплюючих і веселих розваг.
Разом з активними членами клубу за інтресами "З народної криниці" бібліотекарі підготували піар-акцію «Виходь у двір читати». У кошику "По книжкових стежках літа" були розкладені барвисті книги, які відразу заволоділи увагою малюків. Акція допомогла викликати інтерес до книг і привернула увагу нових читачів-дітей до бібліотеки.
Після чого у сільському парку на дітлахів чекала приємна солодка  несподіванка і вони з великою насолодою поєднали читання книг із частуванням солодощами. Необійшлося й без вікторин, конкурсів, бібліотечні квестів, та рухливих ігрів.
Безумовно всі присутні отримали позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, від приємного спілкування і, звичайно, дізналися багато цікавої інформації. Та пересвідчилися, що читати можна не тільки в бібліотеці в школі чи дома, читати можна будь-де, коли є на це бажання.
УВАГА!!! Хто ще не знає як прохолодно і затишно в літню спеку в нашій бібліотеці? Завітайте до нас! Проведіть час з насолодою. Приходьте з друзями, спілкуйтеся - книги чекають на вас.














Немає коментарів:

Дописати коментар