середу, 23 серпня 2017 р.

Зі святом тебе моя Ураїно!


Наприкінці серпня українці щороку відзначають свої головні державні свята – День Прапору України та День Незалежності України.  
Для нас всіх, це особливий дні. Це дні нашого народження як держави. Це дні нашого з вами визнання. Тож святкуючи, шануймо і поважаймо історію нашого роду та гордо усвідомлюймо що ми Українці!
Напередодні Дня Незалежності 23 серпня в Богданському сільському будинку культури відбувся святковий концерт до дня незалежності України. 
Святкування головного свята країни завжди в полі зору й працівників Богданської бібліотеки. Тож, вітаючи із святом своїх читачів, запрошували ознайомитися з книжково-ілюстративною виставкою, присвячену 26-й річниці Незалежності України
На виставці було представлено літературу з історії України, про легендарні постаті країни, про тернистий шлях української нації до самовизначення, права та обов’язки людини в Україні, а також духовну велич держави.
Бібліотека також долучилася і до проведення святкового концерту. Під час свята ведучі - бібліотекар Марія Луспух та Марія Ретізник (худ.кер. СБК) ознайомлювали присутніх з історією становлення української символіки та Державного Прапора. А активні читачі біблотеки - Марина Шорбан, Наталія Головчук та Аня Бендак одягнені у святкове національне вбрання радували глядачів віршованими вітаннями які були пронизані патріотизмом та любов’ю до Батьківщини, тому нікого не залишали байдужими і викликали бурхливі оплески.


Наші предки творили націю, боролися за державність та незалежність. Боротьба продовжується і зараз. День Незалежності України, День Державного Прапора України нагода подумати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
Цього дня ми пишалися, що ми - українці.
Але насправді, не треба більшого щастя, аби лише запанував мир у нашій Україні, щоб вона розвивалась, та зміцнювалася.


Пропонуємо вашій увазі підбірку цікавих фактів про свято Дня Незалежності та про нашу мальовничу Україну.

(натискайте на фото)
Похожее изображение
ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ

Україна надзвичайна: 30 неймовірних фактів про Україну, які ніхто не знав

https://1plus1.ua/novyny/sajt-11-proponue-prigadati-najaskravisi-podii-nezaleznoi-ukraini
Найяскравіші події незалежної України

день независимости 2017
Також пропонуємо вам перевірити, наскільки добре ви знаєте історію України.

День незалежності 2017: чи знаєте ви географію України – ТЕСТ











Немає коментарів:

Дописати коментар