понеділок, 17 грудня 2018 р.

Завітай до нас за зимовим настроєм та смачним читанням!

Узимку хочеться чогось дуже затишного, радісного й водночас глибокого.  Для тих, хто любить читати, книжка стане найкращим другом цієї холодної пори.
 Адже, що може бути кращим за цікаву історію, тепле одіяло, гарячу чашку запашного чаю з улюбленим смаколиком та бурхливу уяву, яка здатна перенести тебе у дивовижний світ літературних пригод. І тоді ніякі морози не страшні, а довгі зимові вечори перетворюються на такі бажанні теплі читання!
Куди ж варто відправитися за теплими історіями? Безумовно, до нас, у бібліотеку, тим паче ми вже заздалегідь підготувалися.


Богданька сільська бібліотека вже вдруге взяла участь у проекті «Display - кросинг» від Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації, прийнявши естафету нової мобільної книжкової виставки «Читай зі смаком».
Метою виставки є просування читання та формування інтересу до книги через колірне, смакове та асоціативне сприйняття. 
Так як ми, прийняли естафету в передноворічні дні, а як відомо цей час – справжній рай для книголюба, то вмоститися в зручному кріслі біля новорічного каміну (навіть імпровізованого) з книжкою в руках під мерехтіння яскравих вогників ялинки, саме то!
Що стосується книжкової палітри, то тут зібрані книги на будь-який смак, що викликають бажання натхненно читати і полонять від першої і до останньої сторінки. На виставці читачам пропонується художня література для душевного зігрівання у холодні, морозні вечори. 
Ми пропонуємо всім  бажаючим  вирушити у цікаві подорожі та робити неймовірні відкриття, насолоджуючись «смаком меду та імбиру», або «зі смаком лимона» поринути у світ магії та чар, чи підняти собі настрій «смаком апельсину». І нарешті пірнути з головою в авантюрні романи «смаком червоного перцю», гортаючи сторінки гостросюжетної літератури. 
Тож смачного передноворічного читання Вам друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар