четвер, 28 червня 2018 р.

22-ий «День народження» Конституції України


Похожее изображение
27 червня в читальній залі зібрались читачі бібліотеки, щоб відсвяткувати «день народження» Конституції України. 
Ми – Українці, єдиний народ, який поважає Закон і любить свою Батьківщину. 
Конституція України – це не лише Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення держави. Він дає гарантії прав і свободу громадян у нашому суспільстві.

З нагоди відзначення 22-ї річниці Конституції України в читальному залі бібліотеки була розгорнута книжкова виставка-перегляд до Дня Конституції
На виставці, окрім самої «Конституції України», представлено літературу історичного характеру, що розповідає про нелегкі етапи написання та прийняття Конституції України, про відомі історичні постаті, що тим чи іншим чином були причетні до її творення.
Крім цього відвідувачам заходу була за пропонована розповідь, що таке держава, демократія, громадянський обов'язок і права людини, нація і національні меншини, державні символи України, розуміння прав та обов'язків громадянина. Після чого, для закріплення знань була проведена тематична вікторина. Доповнили розповідь вірші про Україну від працівників СБК та їх гутківців.
Приємним сюрпризом для присутніх став флемшоб від працівників та читачів бібліотеки під пісню "Україна- це ти" авторство якої належить Тіні Кароль, її вже встигли назвати дитячим гімном нашої країни, адже в тексті пісні – яскраво патріотичні настрої. Звичайно, не обійшлося й без вже традиційної святкової фотосесії)
На завершення заходу вчитель історії Богданської ЗОШ Олександр Федорович Гайналь подякував за змістовний захід та звернувся до присутніх словами Сергія Головатого: “Нехай же Конституція України — головний підручник життя громадянина та правил поведінки - стане дороговказом тобі, твоїм батькам, усій твоїй родині на шляху до щасливої України”. Ми приєднюємося до цих слів і додаємо:
Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.




Немає коментарів:

Дописати коментар