неділю, 14 травня 2017 р.

"За все що маю дякую Тобі"

Для кожної людини День Матері має особливе значення, адже саме в цей день можна сказати найважливіші слова своїм матерям, чия безмежна любов супроводжує нас протягом усього життя.
12 травня, саме на передодні найважливішого та найтеплішого  свята, в  читальному залі працівниками бібліотеки разом з працівниками сільського будинку культури було проведено літературно-музичний вечір "За все що маю дякую Тобі".


Щоб кожна матуся відчула любов і доброту своїх дітей, на свято були запрошені матері зі своїми дітками. Адже для кожної людини дуже важливо і дуже потрібно хоча б раз на рік зупинитися в цій життєвій метушні, згадати про найдорожчу людину на землі, яка подарувала життя. 
З теплими та щирими словами привітання до гостей звернулися ведучі заходу Леспух Марія(зав. бібліотекою) та Ретізник Марія (худ. кер. СБК), також пригадавши всім як виникло це чудове свято. Під час свята для матусь прозвучало багато не тільки віршованих привітань від читачів бібліотеки, але й музичних, від учнів філіалу Рахівської дитячої музичної школи під чуйним керівництвом Білінкевич Віталії. Веселою сторінкою свята була сценка А. Трушкіна "Помічники" у виконанні учасників драматичного гуртка СБК, та конкурси з іграми для мам та дітей.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися художниками і поетами, тож з нагоди цього свята бібліотекарі підготували книжково-ілюстративну виставку під назвою «Як добре, що на світі мама є». Також, не могло не розвеселит yсіх присутніх, привітання матусям від наймолодших читачів бібліотеки, які дітки власноруч писали на долоньках, потім клеїли на плакат.


По-домашньому теплою була атмосфера на святі, щастям світилися очі матерів, ніжно горнулася  до своїх найдорожчих малеча. 

Немає коментарів:

Дописати коментар