пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Хай усмішці дитини не буде кінця!



Щороку у першу п’ятницю жовтня відзначають Всесвітній день усмішки. 
     Усмішка — це дивовижна річ. її можна подарувати кожному, вона нічого не коштує, але її вартість безцінна. Разом з усмішкою ми даруємо  тепло і доброту наших сердець і дітям, і дорослим. 

Бібліотечні працівники інформували всіх відвідувачів книгозбірні про історію  цього свята та закликали  посміхатися, ділитися посмішкою з рідними, друзями, однолітками і навіть з незнайомцями.
Приємною несподіванкою цього свята, та і взагалі, став подарунок нашої активної читачки Ані Щерби. Завдяки такій хорошій дівчинці бібліотека отримала розвиваючий плакат "Мій букварик". Він допоможе дітям отримати свої перші знання, причому в цікавій ігровій формі і таким чином малеча не вередуватиме, а займатися із задоволенням!

  Користувачів бібліотеки зможуть займатися на 7-и режимах гри:
1. Вивчення алфавіту (після натискання кнопки "Вивчення" вимовляються всі букви алфавіту по порядку).
2. Вивчення букв і слів (при натисканні на кнопку поруч з буквою вимовляється назва літери, при повторному натисканні - назва предмета або тварини).
3. Вивчення цифр і квітів (при натисканні на кнопку з цифрою вимовляється назва цифри, при повторному натисканні - назва кольору).
4. Екзамен (після натискання кнопки "Іспит" "Букваренок" пропонує знайти букву, хвалить за успішне виконання завдання, а після 2-х невірних відповідей переходить до наступної літери).
5. Гра (після натискання кнопки "Гра" "Букваренок" пропонує знайти зображення).
6. Давай заспіваємо (після натискання кнопки "Давай заспіваємо" звучить весела пісенька).
7. Веселі скоромовки ("Букваренок" допомагає вивчити скоромовки).
Працівники та користувачі бібліотеки висловлюють свою вдячність за такий цінний подарунок.

День Смайлика став приводом для мегапозитивних емоцій під час дня. Діти із задоволенням змагалися в
різноманітних конкурсах та рухливих іграх, відгадували загадки, розв’язували інтелектуальні завдання, показували пантоміми, складали пазли і звичайно дарували

один одному свої щирі дитячі посмішки, На протязі всього заходу лунали дитячі пісні, весела музика.
Любові і уваги до дітей ніколи не буває забагато. Дитинство має бути щасливим. Зігріваймо теплом і ласкою кожне дитяче серце!






Немає коментарів:

Дописати коментар