неділю, 5 червня 2016 р.

“Хай сонцю і квітам всміхаються діти”


Літо. Як завжди гаряча та щаслива пора! І цей рік не є виключенням. 
Саме 1 червня в Міжнародний день захисту дітей до вихованців дитячого садочка, завітали працівники бібліотеки з художнім керівником СБК Марією Ретізник. На порозі їх зустріли усміхнені личка, палаючі захопленням очі, довірливі обійми маленьких рук – це те, задля чого ми живемо на світі. Дуже хочеться, щоб щасливі усмішки завжди сяяли на обличчях дітей нашої країни. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.
День захисту дітей - це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малюків.


На початку свята працівники бібліотеки запросили дітей у веселу подорож по країні «Дитинства, та казок». Розпочалося все з невеличкої повчальної розповіді. Слухаючи яку, діти вчилися відрізняти правильні вчинки від неправильних, добрих персонажів від злих, бачити негативні наслідки поганої поведінки.
Невдовзі дітки потрапили у чарівний світ театру передивляючись  виставу драматичного гуртка СБК "Колобок на новий лад". Талановита постановка Марії Ретізник, та найяскравіша гра юних акторів (колишніх вихованців ДНЗ) - все це зробило виставу  найчарівнішим дійством для маленьких глядачів. І всі бажаючі разом з казковими героями  поринули у світ казки.
З особливим ентузіазмом діти робили «Веселу зарядку», відгадували казки, по ілюстраціях, називали їх казкових героїв тощо.
По завершенню, малята отримали в подарунок від бібліотекарів і художнього керівника СБК, книжечку. Читаючи її вони попадуть в казкову країну, та подружаться із її героями.
Швидко промайнув час, але зустріч з новими казками продовжиться і далі. Всі присутні були запрошені до бібліотеки. Та навіть пообіцяли стати її активними читачами, що звичайно не могло не порадувати.
 Свято пройшло цікаво та весело. Всі малюки отримали невичерпне задоволення, та купу позитивних емоцій, а нам натомість подарували свій щирий дитячий сміх.
Всім маленьким громадянам в день свята побажали щасливого дитинства і сяючих усмішок.
Адже, Діти - це наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони були щасливі і раділи життю.



Немає коментарів:

Дописати коментар