четвер, 21 червня 2018 р.

Бібліотечний ігро-пікнік «Читай, думай, грай»

І знову літо! Дитяча радість – канікули, відпочинок…, але – з книгою!
З радісним настроєм діти разом з працівниками бібліотеки зручно вмостилися в тіні дерев влаштувавши собі бібліотечний ігропікнік «Читай, думай, грай» переглядаючи бібліокошик "По книжкових стежках літа" з яскравими книгами та журналами. 
Бібліотекарі в ігровій формі знайомили дітей з дитячими  книгами різноманітної тематики,  пропагуючи книгу і читання тим самим  заохочуючи їх до книжкового світу.

Діти з задоволенням прийняли участь в спортивному конкурсі «Веселі старти», відвідали «Галявину загадок», де відгадували загадки за різними темами: про природу, тварин, казкових героїв, а згодом і показували їх. Особливо діткам припала до душі гра "Мильні бульбашки піймай загадку відгадай".
Після чого на дітлахів чекала приємна солодка  несподіванка і вони з великою насолодою поєднали читання книг із частуванням солодощів. А всім присутнім на згадку про захід було виготовлено веселі, кольорові браслети. 
Безумовно всі присутні отримали позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, від приємного спілкування і, звичайно, дізналися багато цікавої інформації. Та пересвідчилися, що читати можна не тільки в бібліотеці в школі чи дома, читати можна будь-де, коли є на це бажання.


Хочемо ще раз нагадати, що протягом літнього періоду  в бібліотеці ви зможете  гарно відпочити, відправитися в захоплюючу подорож  по  сторінках улюблених книг, прочитати журнали та газети, пограти в пізнавальні ігри, малювати   тощо.   При бібліотеці працює й «Книжкова лікарня», де ви зможете допомогти  ремонтувати пошкоджені книжки та журнали. 






Немає коментарів:

Дописати коментар