вівторок, 20 лютого 2018 р.

Вічна пам`ять Героям Небесної Сотні!

                                                             

Минуло чотири роки з дня загибелі перших Героїв Майдану. Цими лютневими днями вся Україна вшановує пам'ять тих, поклав своє життя за нашу свободу і незалежність, за наше європейське майбутнє.
20-го лютого 2018 року біля обеліска Слави с.Богдан сільським будинком культури та бібліотекою було організовано вечір-реквієм до Дня Вшанування Героїв Небесної Сотні.
Панахиду за загиблими учасниками Революції гідності відправив священик отець Володомир Руснак. Всі присутні помолились за упокій душ та запалили свічку за здоров`я воїнів, які в даний час перебувають в зоні АТО. Пам’ять Героїв Майдану, що впали мертвими за світле майбутнє України, вшанували хвилиною мовчання.

Ведуча Тетяна Вечернюк відтворила в пам’яті учасників заходу ті болючі дні в житті нашої країни та її народу. У скорботній тиші завмерло все село.
Зачепили за живе кожну присутню душу, вірші від користувачів бібліотеки, гуртківців СБК та ведучої. Присутні, зі сльозами на очах і  болем у серці слухали пісню-реквієм «Пливе кача», яка є символом прощання з Героями.
До даного заходу у бібліотеці також було підготовлено тематичну виставку літератури, де кожен мав змогу згадати найтрагічніші дні Революції Гідності, та їх вічно живих героїв.
 Вічна пам'ять та низький уклін тим, хто виборює свободу та гідність України!


Немає коментарів:

Дописати коментар