середу, 14 лютого 2018 р.

Книжки, кохання, дарування й привітання

Теплою і сердечною була атмосфера у бібліотеці 13 лютого. Старшокласники разом із читачами бібліотеками та гуртківцями СБК відзначили подвійне свято: Свято закоханих та Міжнародний день дарування книг.
Переступивши поріг читального залу, всі помітили, як він змінився, ставши ошатним  і  святковим. Стіни були прикрашені  великою кількість червоних валентинок, на честь свята працівниця бібліотеки також підготувала книжкове асорті “Love is", що в переводі, "кохання це". В якій була представлена  добірка від телеканалу Україна, яка пропонує поглянути на серію карток "Love is", але зі словами кохання від Лесі Українки, Тараса Шевченка, Максима Рильського тощо.. 
Ми з великою фантазією і душею підходимо до оформлення виставки, наповнюємо їх не тільки книгами, але і різним декором. Тому, виставка слугувала і своєрідною фото-зоною.

Загалом всі учасники мали чудовий настрій , атмосфера свята була  просто феєричною. Незмінною ведучою дійства була  Тетяна Вечернюк та Вікторія Кудрич. Саме вони і розпочала святковий вечір з привітального слова та оголосили початок свята, організоване працівниками культури с.Богдан. 
Читачі бібліотеки виконували святкові вірші та гуморески, неймовірне почуття ніжності та  любові, які передали у своєму виступі юні артисти, глядачі оцінили шквалом аплодисментів. У розважальному блоці відвідувачі прийняли участь у конкурсах та вікторинах, що підняло настрою учасникам.

Що приємно було для працівників та читачів бібліотеки, це те, що на свято завітав представник Карпатського біосферного заповідника Богдана Москалюк, кандидат біологічних наук, начальник редакційно-видавничого відділу наукових та науково-популярних видань. Нею було подаровано чимало хорошої літератури. Зокрема, журнал «Зелені Карпати», який заповідник видає з 1994 року,  також збірники матеріалів різноманітних науково-практичних конференцій, та багато чого цікавого. До постійної акції бібліотеки "Подаруй бібліотеці книгу" та з нагоди свята приєднався й юрист сільської ради с.Богдан Параска Ганиш подарувавши декілька книг для бібліотеки.
Подаровані видання – стали гарним поповнення книжкового фонду бібліотеки. В цей святковий день хочеться подякувати всім дарувальникам бібліотеки. Щиро дякуємо за Ваші цінні подарунок. Кожна книга - це безцінний дар, на який чекають наші читачі. 






Немає коментарів:

Дописати коментар