неділю, 15 жовтня 2017 р.

Тематичне свято до Дня захисника України

День Захисника України – свято тих, хто любить Україну! 14 жовтня  в Богданському сільському будинку культури було проведене тематичне свято  «Героїв країна - Моя Україна». Свято десятків тисяч наших синів, братів, чоловіків, коханих -  патріотів нашої держави, які знаходяться на передовій, захищаючи неньку Україну. Для Богданців - це ще більш значуща дата, адже, саме в цей день 73 роки тому місцина була ви­зволина від фашистських загарбників. 
Урочистий концерт розпочався зі вшанування учасників АТО, прикордонників Богданської застави та воїнів-афганців. Святковий настрій глядачів створювали учасники художнього самодіяльності СБК, учні недільної школи Богданської православної церкви та найменші жителі села – вихованці Богданського дитячого садка.
Як і кожного року, працівники бібліотеки не залишаються осторонь цієї важливої дати.

У фойє клубу, бажаючі могли переглянути виставку світлин "Село моє, для мене ти єдине" , де зібрані історичні факти про життя богданців та красу села. Цікаві для переглядаючих були теки накопичувачі “Село Богдан на сторінках преси”,"Про людей хороших наших земляків".
Вшанувати бойовий подвиг, самовідданість наших односельчан, які присвятили своє життя служінню Українському народу. Красувалась фотовиставка наших односельчан "НАШИМ ГЕРОЯМ УКРАЇНИ - СЛАВА!" Також бібліотека зауважила на зборі книжок для учасників АТО. 
Різнобарвна й цікава була виставка "Осінній вернісаж" - вироби із городини, та осінніх листків, що свідчить про фантазію та уміння користувачів бібліотеки та учнів школи, які створювали цю виставку. Такі шедеври певною мірою нагадують нам, що осінь не асоціюється лише з поганою погодою, але й зі справжнім осіннім затишком.
Однією з ведучих заходу була - Тетяна Вечернюк зав.бібліотекою. Вона розповіла присутнім чуттєвий вірш Людмили Лєгостаєвої "Ромео і Джульєта на війні". Активні читачі бібліотеки також не відстають, цього разу Наталія Головчук продекламувала вірш "Навіки Бог і Україна".
Працівники культури, учасники художньої самодіяльності підготували цікаву концертну програму, за що їм щиро дякували всі присутні в залі. 
Мільйони людей вірять, що небо нашої України – матері буде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! 








Немає коментарів:

Дописати коментар