четвер, 25 січня 2018 р.

Зимові читання з Сніговою Бабою

Добре з бабою читати
у зимовий снігограй,
не сиди за компом в хаті,
книгу гарну погортай
Стоїть баба за вікном
та й читає дуже,
про Європу, моду, стиль -
все їй не бадуже
Ой втомилась наша баба,
цілий день читала:
Шкляра, Дереша, Стругацьких,
аж ніч вже настала.

Зима – час активних і рухливих забав для дітей будь-якого віку. Звісно, найпростіше  залишитися вдома і не показувати носа на мороз, але, повірте, на засніженій вулиці можна влаштувати справжнє свято для ваших дітей. 

Якщо ваші діти не люблять лижний спорт, це зовсім не означає, що зиму треба проводити біля телевізора і комп'ютера. Існує безліч зимових розваг, для яких абсолютно не важлива фізична форма та вік.
Активні читачі бібліотеки теж не змогли всидіти у приміщенні. Ліплення найпростішого сніговика викликало масу позитивних емоцій у дітей. Головне знайти територію із рівною поверхнею і чистим снігом - тоді ліплення великих снігових куль буде справді приємним заняттям. 
Крім проводження часу на свіжому повітрі, ліплення сніговика та ігрів, дітки разом з зав.бібліотекою взяли участь у вуличній акції "Зимові читання з Сніговою Бабою". Дітки запрошували перехожих приєднатися до них, рекламуючи діяльність бібліотеки. Книжкова виставка пропонувала переглянути дитячі книги та журнали. Безліч позитивних емоцій залишилось у дітлахів після зимової прогулянки.















Немає коментарів:

Дописати коментар